DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 07.09.2023 20:12:12 

A T R E Y   M A G I C   I N F E R N O

Soběšín 2010
LVT Soběšín 31.7. - 8.8.2010
Ze sekce aktualit už víte, co všechno se v Soběšíně stalo. Ale protože se mi tahle prímová dovolená s paničkou moc líbila, tak bych to rád všechno zopakoval, to víte, jsem ještě v pubertě a puberťáci se rádi chlubí :-)
 
  V Soběšíně to celé začalo klubovou výstavou, v sobotu 31.7. Té se zúčastnilo - teď se podržte -  127 hafanů jako jsem já, prostě krasavec vedle krasavce a krasavice jedna vedle druhé:-D Já jsem  se zúčastnil třídy mladých, spolu s dalšími 16 hafany. Pan Václavík, který nás posuzoval, mi dal  VÝBORNOU, taky jsem se snažil, abych se  předvedl co nejlépe. Chudák panička, ta byla nervózní,  ale po té jedničce se jí ulevilo:-) A co teprve, když jsem nakonec dostal V2, to bylo radosti:-)
 
 
 Odpoledne po výstavě jsem měl možnost se ještě předvést - přijel můj dvorní trenér Vojta a předváděl se  mnou a s mým tátou Orinem, jak bránit - kousali jsme, štěkali jsme, prostě príma. A těch diváků, co  jsme měli:-)
 
 
V neděli a v pondělí jsme s paničkou pilně trénovali, sedni, lehni a podobně, taky jsme byli stopovat. Panička se seznámila s Ivčou, paničkou BeeBee.
 Panejo, BeeBeenka to je krasavice, ta by se mi moooc líbila (a vůbec by mi nevadilo, že je o 3 měsíce starší , panička jí říkala Blondýnka, jojo, blondýnky, to bude moje:-D Cvičit i stopovat chodila spolu s Ivčou s námi, takže jsem se mohl aspoň pořádně předvést Taky jsem  se seznámil s Ašarem, docela jsme se skamarádili, jen jsem mu nesměl brát jeho větvičky a klacíky, které si nasbíral v lese, to mi pak "zdůraznil", že jsou jeho. Ale mě to moc nevadilo, přeci jen je trochu starší než já, takže jsem aspoň dostal ponaučení, že starším kámošům se hračky neberou :-D
 
V pondělí jsem pak taky poprvé v životě jel VLAKEM! To bylo vzrůšo! Jeli jsme teda jenom jednu stanici, ale na začátek, to byl zážitek! Jelo nás víc, taky moje blondýnka, takže i kdybych se bál, nedal bych na sobě nic znát. Ale bylo to v pohodě.
 
 
V úterý přijel můj opět "můj" figurant Vojta, aby si mohli zkusit obrany i ostatní hafani a samozřejmě i já, abych nevyšel ze cviku. Jenže co čert nechtěl, lilo jako z konve. Takže páníčci se sešli ve velkém srubu a dostali od Vojty přednášku, co a jak dělat při výchově a výcviku. Naštěstí pak přestalo pršet, takže se mohlo jít na praxi - kousalo nás celkem 19, každý dvakrát! Déšť se teda na chvilku vrátil - zrovna jsem byl na řadě já - ale vůbec mě to nerozhodilo, kousal jsem jako profík, heč!
 
 
Ve středu přijel pan Ruda Desenský, aby našim páníčkům poradil a pomohl s naší výchovou, převýchovou, výcvikem a podobně. A víte, koho s sebou přivezl - krásnou vlčí slečnu. Z ní teda byl nejvíc vedle hafan, co bydlel ve vedlejším stanu, takový psí dědeček, ale evidentně se do ní na první pohled zamiloval - no posuďte sami :-)
 
 
No a protože se mi ve vlaku tak líbilo a šlo mi to, jeli jsme znovu na výlet - tentokrát už jen já a BeeBee s paničkama.
 
Jeli jsme se podívat na hrad Český Šternberk. A víte, co jsem tam viděl? Poprvé v životě? DRAVCE! Tady jsem pochopil, proč vy lidičkové říkáte "koukáš jako vejr" :-)
 
 
 
Ve čtvrtek pak byl naplánovaný hromadný výlet páníčků a nás hafanů. Vyrazili jsme do Soběšína, byla to moc hezká procházka. Mojí paničce ale nebylo dobře, tak zůstala ležet ve stanu a já šel se svojí "náhradní" paničkou Janou. Asi se bála, že jí nebudu poslouchat, ale to se nebojte - i když jsem šel skoro celou cestu na volno s ostatníma kámošema, často jsem si jí pohlídal, okouknul jsem, jestli jde s ostatníma, za to jsem vždycky dostal nějakou mlsku a zase běžel za kámošema. To víte, panička by mi pěkně vyčinila, kdybych se z výletu vrátil bez Janiny. Ale teda povím vám, že ač byl tenhle výlet relativně krátký (nějakých 7 - 8 km), tak jsem byl po návratu úplně grogy, ani večeři jsem si nedal, i když mi panička připravila pořádnou baštu:-(
 
V pátek zase přijel Vojta a trénovali jsme opět obrany - ještě, že jsem si tu véču den předtím nedal, protože jsem dostal pořádně do těla! Tentokrát spolu se mnou kousalo asi dvanáct hafanů a myslím, že si to všichni užili! A kdybyste viděli, jak kousali feňule... my hafani máme co dělat, abysme jim stačili!
 
A pak přišla sobota - panejo, to bylo vzrůšo. Konala se klubová schůze - to takový vzrůšo nebylo, páníčci si tam o nás něco povídali, zatímco my hafani jsme pospávali - ale začalo pršet. A pršelo a pršelo.. nee, lilo a lilo! A to tak, že jsem se odpoledne musel s paničkama přestěhovat do chatičky - Sázava vystoupila na druhý stupeň! Plavat sice umím, ale v tomhle by mě to nebavilo:-( Ale aspoň nebyla nuda, páníčci se všichni strachovali, ale my hafani jsme byli naprosto v klidu :-)
 
Konečně neděle - 8.8. - den mého SVODU. Přestalo pršet, takže jsme se mohli v celé naší kráse předvést venku - dokonce i sluníčko svítilo! Takže už mám svůj kód! No a pak cesta domů!

 
 
Bylo to moc prima, už se těším na příští rok! Haf pac Atrey

P.S.: koukněte do odkazů na moje kamarády!